Холодний десерт без випічки — ніякого вершкового масла і яєць, лише темний шоколад, горіхова паста і повітряний рис замість печива. Треба змішати інгредієнти в мисці, сформувати ковбаску і залишити в холодильнику на три години. Коли шоколадна ковбаска з повітряним рисом буде готова, подавайте її на сніданок або десерт.
Покроковий рецепт святкового десерту, – Інформатор.
Інгредієнти:
- Шоколад чорний – 250 г
- Паста горіхова Nutella – 250 г
- Повітряний рис – 60 г
Спосіб приготування:
Розтопіть темний шоколад на водяній бані. Додайте горіхову пасту і добре перемішайте.
Перекладіть шоколадну суміш у миску і висипте повітряний рис. Перемішайте, щоб з’єднати інгредієнти.
Викладіть суміш на пергаментний папір і загорніть його, щоб вийшла ковбаска. Залиште у холодильнику на 3 години.
Раніше ми розповідали, як приготувати домашній зефір без яєць. Писали, як приготувати медові пряники та бісквіт без духовки.
Читайте нас у Facebook, Telegram та Viber
Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook
Євгенія Глубінок