Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Десерт до Дня Святого Миколая: готуємо шоколадну ковбаску з повітряним рисом

Холодний десерт без випічки — ніякого вершкового масла і яєць, лише темний шоколад, горіхова паста і повітряний рис замість печива. Треба змішати інгредієнти в мисці, сформувати ковбаску і залишити в холодильнику на три години. Коли шоколадна ковбаска з повітряним рисом буде готова, подавайте її на сніданок або десерт.

Покроковий рецепт святкового десерту, – Інформатор.

Інгредієнти:

  • Шоколад чорний – 250 г
  • Паста горіхова Nutella – 250 г
  • Повітряний рис – 60 г

Спосіб приготування:

Розтопіть темний шоколад на водяній бані. Додайте горіхову пасту і добре перемішайте.

Перекладіть шоколадну суміш у миску і висипте повітряний рис. Перемішайте, щоб з’єднати інгредієнти.

Викладіть суміш на пергаментний папір і загорніть його, щоб вийшла ковбаска. Залиште у холодильнику на 3 години.

Раніше ми розповідали, як приготувати домашній зефір без яєць. Писали, як приготувати медові пряники та бісквіт без духовки. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору