Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Кривому Розі відремонтували дах будинку, який постраждав від влучання ракети

Через ворожий ракетний обстріл дах багатоповерхівки у Центрально-міському районі зазнав значних руйнувань. Мешканців будинку звернулися до військових, щоб допомогли у відновленні даху. На щастя, будинок вдалося відремонтувати до настання сильних морозів.

Повідомляє Інформатор із посиланням на 129 окрему бригаду Сил територіальної оборони ЗСУ.

Завдяки швидкому реагуванню цивільно-військового співробітництва та органів місцевого самоврядування мешканці Кривого Рогу не залишилися без даху над головою.

Проведені роботи є дуже важливими з огляду на зимовий період. Відновлення житлового фонду цивільного населення є одним з найактуальніших питань сьогодення. Особливе значення це має для мешканців будинків, які зазнали руйнувань через збройну агресію російських військ, зокрема через ракетні обстріли, від яких, з порушенням норм міжнародного гуманітарного права, страждає, в першу чергу, цивільна інфраструктура”, – йдеться у повідомленні військових.

Через дірки у даху страждали мешканці багатоповерхівки

Ремонтні роботи по відновленню даху

Дірки у даху до ремонту

Раніше Інформатор повідомляв, що криворіжанка, яка постраждала від ракетного удару, отримала грошову допомогу від ООН. Також ми писали, що Уряд вніс зміни у порядок виплат грошової допомоги ВПО.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору