Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

На фронті загинув перший мобілізований українській підліток: чи правда це

Мережею ширяться новини про загибель 17-річного мобілізованого підлітка-сироти Володимира Сачали. Ніби то він був призваний на військову службу до ЗСУ з дитячого будинку. У таких повідомленнях стверджується, що хлопчик вже загинув поблизу селища Новоселівське. Ніби то це сталося через декілька днів після прибуття на фронт. Чи правдивий наданий факт? 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на SPRAVDI, у реальності Володимир Сачала – 26-річний воїн зі Львівщини. Він загинув  наприкінці листопада внаслідок мінометного обстрілу в районі населеного пункту Дружба.

Він не був підлітком і його не мобілізовували з дитбудинку. Згідно з офіційною інформацією, Володимир зростав, навчався і закінчив школу в селі Оселя Яворівської громади, не у дитячому будинку. Згодом вступив до училища в Івано-Франківську, а не до навчально-виховного табору “Гайдамацька січ”. Служив він також не у 103-й бригаді тероборони ЗСУ, як розповідають фейкороби, а у 24-й ОМБр. Тобто, все що розганяють у цьому випадку “спеціалісти” з російських спецслужб є цілковитою неправдою.

Фейк російських спецслужб

Фейк російських спецслужб

Нагадаємо, в Україні мобілізовують чоловіків лише з 18 років. Вигадки росіян про мобілізацію підлітків – спроба дискредитувати ЗСУ.

Раніше Інформатор писав про фейк з мобілізацією 86-річної бабусі. Також повідомлялося про те, чи буде обов’язковою мобілізація для жінок в Україні.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору