Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Вандали зняли замки з модульного укриття у Кривому Розі

Мешканці Кривого Рогу не полишають спроби знищити громадське майно. Зокрема, руки вандалів дійшли до модульного укриття в районі 173-го кварталу. Там невідомі зняли ручки на металевих дверях.

Про це пише місцевий мешканець Віктор Тарвердієв, – передає Інформатор.

На “Ясені” біля зупинки встановлено модульне бетонне укриття, яке призначене для сховку під час повітряних тривог. На жаль, невідомі зняли ручки разом із замками з дверей, які встановлені в укритті.

“Це укриття яке знаходиться на “Ясені”, в такому стані, яке побачив я був просто в шоці. Я хочу звернутися до цього вандала, який зняв замки разом з ручками! Якщо ти це читаєш, хочу у тебе поцікавитися, куди ти ці ручки дінеш, собі в труну забереш? А взагалі я зрозумів вже давно що нашим людям них не потрібно робити! Бо якщо не нагадають, то обов’язково скрутять замки або знімуть плафони. І це тільки за укриття я маю на увазі, а якщо взагалі подивитися по сторонах то волосся дибки стають від того, що відбувається, на жаль бидла у нас багато”, – обурюється містянин.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі показали стан модульних укриттів. Також ми писали, що на площі Визволення в модульних укриттях ночують безхатьки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору