Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі укриття на площі Визволення перетворюється на прихисток для безхатченків

В Україні продовжується війна. Щохвилини у місто може прилетіти ворожа ракета. Тому влада Кривого Рогу почала встановлювати у найбільш багатолюдних місцях мобільні укриття. Працювати вони  повинні цілодобово, аби у випадку небезпеки там завжди могли сховатися люди.

Як повідомляє Інформатор, першою така споруда з’явилася на площі Визволення. Але не минуло й місяця, як вона стала брудним та захаращеним прихистком для безхатченків. Зараз нормальній людині туди навіть зайти гидко від сильного смороду. І це у холодну пору року. Що стане навесні та влітку, краще собі не уявляти.

Що ж робити? Залишати у кожному укритті охорону не реально, адже їх кількість буде зростати. А користуватися, навіть під час небезпеки, ось такою спорудою наважиться далеко не кожний.

Слід відзначити, що у Кривому Розі на вулиці Сеченова є будинок нічного перебування, де підтримують людей, які опинилися у складних життєвих обставинах. Там тепло, можна помитися й переночувати, допомагають з їжею та одягом. Але правила досить суворі – ні якого алкоголю, цигарок та наркотиків. Тому люди, які обрали собі “вільне життя” віддають перевагу ось таким спорудам, не думаючи про те, щоби залишати їх чистими.

Раніше Інформатор писав про те, що у Кривому Розі відкрилися додатково ще 80  пунктів Незламності. Також повідомлялося про те, скільки у Кривому Розі пунктів Незламності та коли вони відкриються.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Фото: HKR

Альона Свірідова

Нагору