Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У Донецькій області загинув мешканець Криворізького району, батько двох дітей

В боях за незалежність України у Донецькій області загинув мешканець села Христофорівка Криворізького району Федоряка Володимир Олександрович. Це сталося 7 листопада біля села Кліщіївка. У нього залишилися мати та брат, дружина, дві малолітні доньки – 11-ти та 5-ти років.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на Лозуватську сільську раду, Федоряка Володимир Олександрович народився 19 вересня 1991 року в смт Христофорівка Криворізького району.

З 2012 року працював слюсарем на заводі «АрселорМіттал Кривий Ріг».

З 26 серпня 2023 року був призваний на військову службу та захищав нашу Батьківщину у складі 93-й ОМБр «Холодний Яр».

Своє останнє бойове завдання виконував у селищі Кліщіївка Донецької області. 07 листопада 2023 року він загинув від ворожого снаряду.

У Володимира залишилися мати та брат, дружина, дві малолітні доньки – 11-ти та 5-ти років.

Церемонія прощання із захисником Федорякою Володимиром відбудеться в середу 15 листопада 2023 року о 12:00 год в центрі смт Христофорівка біля пам’ятника загиблим воїнам.Односельців просять  об 11: 30 розпочати шикування у «живий коридор» по вулиці Азарнова для зустрічі траурного кортежу.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого героя.

Раніше Інформатор писав про те, що в боях на Харківщині загинув гірник з Кривого Рогу. Також повідомлялося, що на Донеччині загинув поліцейський з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору