Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув боєць криворізької танкової бригади

31 жовтня, у селі Кліщіївка Донецького напрямку загинув сержант 17-ої окремої танкової Криворізької бригади Василь Володимирович Дрозд. Він був ветераном АТО. У Василя залишилась мама Ніна, брат Олександр, дружина Людмила та маленький син Владислав.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на сторінку у фейсбуці НІКОПОЛЬЦІ Громадська Спілка.

До війни Василь працював на АТ НЗФ 15 років. Весь час працював в охороні. Колеги знали його як відповідального, компанійського та професійного співробітника.

Василь закінчив Криворізьку академію патрульної поліції, до підприємства понад рік пропрацював патрульним. А до цього відслужив прикордонником в армії.

З 2015 року брав участь в АТО, за що мав відповідні нагороди різних рівнів. Після служби в АТО повернувся на підприємство, одружився та став батьком.

З першого дня повномасштабного вторгнення рф в Україн приєднався до лав ЗСУ. Василь довгий час працював на передовій артилеристом, і тільки нещодавно отримав новий фах – оператора дронів. Після навчання його одразу перевели на Бахмутський напрямок, де і загинув при виконанні бойового завдання.

“Василь був хорошим, добрим, чуйним, дуже відповідальним хлопцем. Він був надзвичайно гарним другом, люблячим сином, надійним братом та коханим чоловіком для своєї дружини. Василь дуже любив свою родину, все для них робив. Він мав гостре почуття справедливості та обіцяв помститись за всіх своїх полеглих побратимів, які тепер на передовій будуть лютіше бити ворога за нього”, – розповідає родина.

Низький уклін Герою! Щирі співчуття родині!

Раніше ми розповідали, що в боях на Харківщині загинув гірник з Кривого Рогу. Писали, що на Донеччині загинув поліцейський з Дніпропетровської області та що на Бахмутському напрямку загинув машиніст з підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

 

Нагору