Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Криворізький спортсмен Іван Федорченко отримав “золото” з бодібілдингу в категорії “людина з інвалідністю”

Непереможна жага до життя і сильний характер допомогли мешканцю Кривого Рогу Івану Федорченку вийти на сцену Відкритого Чемпіонат України з бодібілдингу. Криворіжець має діагноз ДЦП, але виступ на змаганнях був його давньою мрією. І не важливо, що Іван був єдиним представником своєї категорії. Криворіжець на всю країну продемонстрував чудову спортивну форму і свою незламність.

Про досягнення свого друга на сторінці у facebook написала Олена Корж, – передає Інформатор.

“Мрія Івана здійснилася! Дякуємо всім причетним! Сміливість, впертість, бажання розвиватись- риси притаманні Івану”, – написала Олена.

Після оголошення результатів змагань Івана Федорченко запросили на Міжнародний Чемпіонат з бодібілдингу, який відбудеться у серпні 2024 року в Португалії!

До речі, саме криворіжці допомогли Івану прийняти участь у змаганнях. Адже дізнавшись про мрію і наміри спортсмена, мешканці зібрали кошти на участь у змаганнях, квитки і проживання у Львові час проведення чемпіонату.

Іван витратив багато сил і чимало часу провів у спортивному залі, щоб достойно представити свої досягнення на змаганнях.

Бажаємо успіху спортсмену і пишаємося земляком.

Іван Федорченко

На Чемпіонаті з’явилася категорія “люди з інвалідністю”

Раніше Інформатор повідомляв, що криворізький військовий став найтитулованішим спортсменом на “Іграх Нескорених-2023”. Також ми писали, що Дніпропетровщині вітали першу випускницю автошколи для людей з інвалідністю.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору