Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Бахмутському напрямку загинув машиніст з підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”

26 червня біля населеного пункту Роздолівка Бахмутського району загинув командир стрілецького відділення Роман Горілий. Він працював машиністом на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг”. На військову службу призвали Романа 17 лютого 2023 року.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

У цеху Роман працював з 2015 року спочатку помічником машиніста, а потім машиністом тепловоза. Колеги кажуть, що він любив життя, вдосконалювався сам і вдосконалював світ навколо себе.

«Добрий, чуйний, він завжди усміхався людям, – розповідає заступник начальника ЗЦ-2 Валерій Руденко. – Непоправна втрата для всіх нас. Дуже позитивним був Роман. Мав багато друзів. Він виконував важливу роботу: возив у цехи сировину та інші вантажі, без яких неможливі технологічні процеси. Романа у цеху поважали, він завжди був готовий прийти на допомогу. Не хочеться вірити, що його вже немає».

Вічна Слава Герою!

Раніше ми розповідали, що в бою за незалежність України загинув досвідчений військовий з Криворізького району. Писали, що на Донеччині загинув боєць з Кривого Рогу та що на війні загинув розвідник з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

 

Нагору