Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях за незалежність України загинув розвідник з Кривого Рогу

В боях за свободу та незалежність України загинув боєць взводу спостереження розвідувальної роти з Кривого Рогу Максим Дзензура. Це сталося 25 вересня цього року біля селища Водяне Донецької області. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на пресслужбу комбінату “АрселорМіттал Кривий Ріг”, у мирному житті Максим працював вальцювальником на стані ДС 250-4 сортопрокатного цеху № 2 «АрселорМіттал Кривий Ріг».

За словами колеги загиблого, він був продовжувачем металургійної династії. Його батько працює майстром на прокатному стані, який вчив сина працювати якісно, відповідально ставитися до своїх обов’язків. Брався за складні завдання і виконував їх професійно. Був завжди привітним до всіх, ладив з колегами, любив рідних, з радістю виховував маленького сина. Максим постійно розвивався, набував нових професійних знань та вмінь. Після реконструкції стану він швидко опанував роботу на новій шпулерній лінії.

Інформатор висловлює свої щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що на Бахмутському напрямку загинув гранатометник з Криворізького району. Також ми писали, що на Запорізькому напрямку загинув водій з підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору