Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Запорізькому напрямку загинув водій з підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”

У бою на Запоріжжі загинув боєць Ілля Марчук. Він працював на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг” водієм навантажувача автотранспортного управління транспортного департаменту.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

«Свою роботу Ілля намагався зробити якнайкраще, – згадує Андрій Гришенков, начальник автоколони № 5 АТУ. – А після зміни поспішав до своєї родини. Він нещодавно одружився, у пари народилася дитина. Крім того, Ілля ще й знаходив час допомагати своїм рідним по господарству, адже жив за містом. Про таких людей говорять – справжній господар. Цього року йому виповнилося лише 29 років. Здавалося б, усе життя попереду, але війна все перекреслила. До лав захисників України Ілля приєднався з січня цього року. Ми підтримували з ним тісний зв’язок, допомагали чим можемо. Важко усвідомлювати, що Ілля загинув. Це непоправна втрата для всього нашого колективу».

Вічна слава та пам’ять Герою!

Раніше ми розповідали, що в боях за незалежність України загинув батько трьох дітей з Кривого Рогу. Писали, що на війні загинув ветеран АТО з Криворізького району та що під час бойового завдання на Донеччині загинув боєць криворізької ТрО.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

 

 

 

Нагору