Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Донеччині загинув боєць і співробітник “АрселорМіттал Кривий Ріг”

2 жовтня, в бою під Старомайорським у Донецькій області загинув боєць Віталій Яковлєв. У цивільному житті чоловік працював токарем на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Про це написали в газеті Металург, – передає Інформатор.

Віталій почав працювати токарем одразу після училища. 15 років він віддав ремонтній справі. За цей час встиг набути професійного досвіду і стати душею колективу ремонтно-механічного цеху № 2 ЛМЗ.

Віталій працював токарем на дільниці унікального обладнання. За словами колег, був добрим, відкритим, завзятим до роботи, завжди допомагав колегам.

“Це була людина, яка любила життя, завжди вірила у найкраще. Затятий рибалка він і колег захопив цим хобі. Його любили та цінували в цеху. Віталій раніше вже мав досвід служби в АТО, тому не вагаючись і цього разу долучився до лав захисників. На жаль, 2 жовтня він загинув в бою під Старомайорським у Донецькій області. Це важка утрата не лише для родини Віталія,  а й для усіх нас”, – розповідає змінний майстер РМЦ-2 Наталія Луценко.

Раніше Інформатор повідомляв, що на Бахмутському напрямку загинув гранатометник з Криворізького району. Також ми писали, що на Запорізькому напрямку загинув водій з підприємства “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору