Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Гучні вечірки та працюючі ресторани після опівночі: у Кривому Розі та районі посилять контроль під час комендантської години

Під час комендантської години у Криворізькому районі посилять заходи безпеки під час комендантської години. Це стосується кафе, ресторанів, благодійних концертів, шоу-програм, розважальних виступів. Адже виявляється є деякі підприємці, які ігнорують правила і працюють після 23:00. 

Повідомляє Інформатор з посиланням на голову Криворізької військової районної адміністрації Євгена Ситниченка.

Ситниченко звернувся до мешканців всіх 15 громад Криворізького району, включно з містом Кривий Ріг.

“На превеликий жаль, на другому році жорстокої війни, яку розв’язала росія на території України все ще є окремі люди та організації, підприємці, які нехтують загальними правилами і вимогами щодо безпеки всередині населених пунктів району. Після настання комендантської години вони влаштовують гучні вечірки, проводять масові заходи чи провадять підприємницьку діяльність. Вважаю, що в країні, яка перебуває у стані війни, такі дії неприпустимі”, – йдеться у повідомленні голови Криворізької РВА.

19 жовтня, на сайті Криворізької РДА з’явилося відповідне розпорядження начальника Криворізької РВА, щодо посилення контролю заходів безпеки в умовах воєнного стану, а саме: на період дїі комендантської години заборонено проведення розважальних та благодійних заходів, робота закладів харчування, розважальних закладів. Час комендантської години залишається незмінним – з 23:00 до 05:00.

“Вірю в сумлінність та відповідальність кожного і кожної. Впевнений, що єдино, з вірою у Збройні Сили України та нашого Президента, ми здолаємо рашистське зло, і перемога буде за нами в 300%. Слава Україні”, – написав Ситниченко.

Розпорядження начальника Криворізької РВА

Раніше Інформатор повідомляв, як в Україні будуть карати за порушення комендантської години. Також ми писали, що поліцейські Кривого Рогу доставили родину додому під час комендантської години.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору