Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

У кривому Розі показали стан модульних укриттів

У Кривому Розі в громадських місцях встановили модульні укриття. Вони необхідні, щоб ховатися під час повітряних тривог. Але на жаль, громадяни вирішили, що бетонні споруди це смітники та місця для розпиття алкоголю.

Фотографіями занедбаних бетонних укриттів поділився голова Довгинцівської райради Ігор Ратінов, – передає Інформатор.

Фекалії, пляшки та молох – саме у такому стані знаходиться велика кількість модульних укриттів, які встановили для безпеки громадян. Крім того ці будівлі неодноразово обмальовували та підпалювали біотуалети, які розташовані впритул до укриттів.

“Ми розуміємо, що для захисту від російських обстрілів давно вже адаптовано – підвали, паркінги, підземні переходи. Але обстріли і повітряні тривоги в нас досить часті, людина йде по вулиці і їй потрібно десь сховатися, тому в місті за кошти міського бюджету встановлено залізобетонні модульні укриття для свідомих громадян! Укриття встановлені біля зупинок громадського транспорту, парках, скверах, публічних місцях, щоб Ви могли якнайшвидше сховатися від обстрілу”, – пояснює Ігор Ратінов.

Мешканців вкотре закликають бережно ставитися до громадського майна. Адже чисто там, де не смітять.

“Підрядні організації району прибирають укриття, але вибачте, деякі “неЛюди” смітять в укриттях, як востаннє! Зрозумійте – цілодобово прибирати в укриттях можливості немає! Зараз все залежить від вашої свідомості, шановні! А може укриття нам не потрібні зовсім?”, – обурюється очільник райради.

Люди не гребують нічим і випорожняються прямо на підлозі сховищ

Укриття прибирають, але на жаль, люди раз у раз залишають після себе сміття

В модульних укриттях бруд і мотлох

Безхатьки використовують укриття для ночівлі

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі затримали “художників”, які розмалювали укриття. Також ми писали, що на площі Визволення в модульних укриттях ночують безхатьки.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору