Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Кривому Розі вандали спалили біотуалет біля укриття

Як тільки у Кривому Розі почали з’являтися модульні укриття, вони стали для мешканців “полотном” для малювання, або ж місцем для ночівлі безхатченків. Але крім цього, люди почали ще й палити пластикові біотуалети, які розташовані впритул до укриття. Так, у місті вандали спалили вже другий туалет. 

Повідомляє Інформатор із посиланням на департамент розвитку інфраструктури міста.

Раніше невідомі підпалили біотуалет на площі Визволення, а тепер дісталися й до “Центрального” ринку.

“На жаль, продовжуються вандальні дії невідомими особами, що призводять до знищення майна, а саме знищено біотуалет біля модульного укриття розташованого в районі зупинки громадського транспорту на вул. Лермонтова (ринок «Центральний»), який встановлено з метою підтримання відповідного санітарного стану міста”, – йдеться у повідомленні.

Додамо, що відповідно до чинного законодавства, умисне знищення або пошкодження чужого майна є різновидом майнових злочинів. Суб’єктом злочину є особа, яка досягла 16 років (у випадку умисного знищення або пошкодження чужого майна), або особа, яка досягла 14 років (випадку тих самих діянь, вчинених шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі відкрилося унікальне укриття. Також ми писали, що у Кривому Розі розмалювали нове модульне укриття.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору