Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо закуску “Ялинку” на новорічний стіл

Пропонуємо приготувати просту закуску з кількох доступних інгредієнтів на новорічний стіл. Вам знадобляться крекери, відварне м’ясо, трохи майонезу, пармезану, зелень та ще кілька інгредієнтів. Приготуйте і вразьте гостей!

Така новорічна «ялиночка» прикрасить будь-який стіл, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Крекери солоні – 6 шт.
  • Відварене м’ясо – 100 г
  • Яйце куряче, велике – 3 шт.
  • Пармезан тертий – 60 г
  • Майонез 67% – 1 ст. л.
  • Часник, зубчики – 1 шт.
  • Сіль – за смаком

Спосіб приготування:

Змішайте у мисці всі інгредієнти, крім крекерів, добре перемішайте до однорідності.

Виробіть із суміші ялинки, як показано на відео. Кожну «ялинку» обваляйте в дрібно нарізаній зелені та поставте на крекер. Зверху прикрасьте «ялинки» зернятками граната.

Раніше ми розповідали, як приготувати курячі гомілки у медовому соусі. Писали, як приготувати салат з сьомги  та смачний майонезний салат.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

Нагору