Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Святкова страва: готуємо салат з сьомги 

Думаєте, який салат приготувати на святковий стіл? Тоді ось чудовий варіант. Салат із сьомгою не тільки апетитно виглядає, а й відрізняється чудовим смаком та ще й готується дуже легко.

Покроковий рецепт смачного салату, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Сьомга солона – 400 г
  • Сир твердий – 200 г
  • Картопля відварена – 3 шт.
  • Яйця варені – 3 шт.
  • Яблука – 3 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 3 головки
  • Олія для обсмажування цибулі
  • Майонез – 300 г
  • Ікра червона, для прикраси салату – 150 г
  • Листя салату – для прикраси.

Спосіб приготування:

Відварену картоплю натираємо на великій тертці. Так само натираємо сир, яблука та варені яйця.

Очищаємо цибулю і нарізаємо її півкільцями. Потім обсмажуємо його до золотистого кольору.

Нарізаємо сьомгу невеликими квадратиками.

Тепер збираємо салат, викладаючи всі шарами та промазуючи кожен шар майонезом:

На блюдо укладаємо листя салату і на них викладаємо:

  • перший шар – натерта картопля
  • другий шар – майонез
  • третій шар — сьомга та обсмажена цибуля
  • четвертий шар – майонез
  • п’ятий шар – протерті яблука
  • шостий шар – майонез
  • сьомий шар – протертий сир
  • восьмий шар – майонез

Салат готов. Смачного!

Раніше ми розповідали, як приготувати тісто на смажені пиріжки. Писали, як приготувати турецький хліб та курячі крученики з грибами .

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору