Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Бахмутському напрямку загинув працівник «АрселорМіттал Кривий Ріг»

12 грудня в бою з ворогом біля населеного пункту Кліщіївка Бахмутського району загинув працівник прокатного департаменту «АрселорМіттал Кривий Ріг» Артем Матвійчук. До лав ЗСУ чоловік приєднався у жовтні 2023 року. У цивільному житті Артем працював електромонтером у прокатному цеху № 3.

Повідомляє Інформатор із посиланням на газету «Металург».

За словами майстра з ремонту устаткування ПЦ-3 Віталія Журби, Артем Матвійчук був сумлінним, відповідальним працівником, на якого завжди можна було покластися.

«Артем працював на підстанції «Прокат-3», – розповідає Віталій Журба. – Мав справу з електроустаткуванням з напругою до 6 000 вольт, працював безпечно та якісно. Спокійним був, врівноваженим молодим чоловіком, з колегами не конфліктував, а товаришував. Дуже професійно виконував роботу, нещодавно підвищив свій розряд з п’ятого до шостого. Як майстер покладав на нього великі надії. Надзвичайно боляче втрачати таких світлих людей. Величезна втрата для електрослужби, для всього цеху».

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям, колегам загиблого воїна.

Раніше Інформатор повідомляв, що на війні загинув відомий актор з Кривого Рогу. Також ми писали про загибель на фронті добровольця з Кривого Рогу.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору