Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Мешканець Кривого Рогу наживався на “продажі” автівок та квадрокоптерів для ЗСУ

Коли одні громадяни України віддають останнє аби прискорити перемогу, інші користуються часом заради того, аби набити собі кишені. Вони не нехтують можливістю обдурити навіть тих, хто шукає необхідну техніку та інші речі для ЗСУ. Саме такого “ділка” затримали криворізькі правоохоронці. 

Як повідомляє Інформатор з посиланням на прокуратуру Дніпропетровської області, відомо, що чоловік розміщував на відомих торговельних інтернет-майданчиках оголошення про продаж легкових автомобілів з доставленням з-за кордону та квадрокоптерів за найбільш привабливою ціною.

Надалі він отримував кошти як передоплату, зокрема, від військових та волонтерів, які шукали вказаний товар для потреб ЗСУ. Після чого свої зобов’язання він не виконував та зникав.

Встановлено, що обвинувачений ошукав 25 жителів різних регіонів України, яким завдано шкоди майже на 3 млн грн.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання чоловіка правоохоронці вилучили мобільні телефони, сім-картки, комп’ютерну техніку, електронні накопичувачі інформації, банківські картки, чорнові записи та грошові кошти.

Наразі криворіжець затриманий. Він постане перед судом.

Наразі криворіжець затриманий. Він постане перед судом

Наразі криворіжець затриманий. Він постане перед судом

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровській області шахрай обманював громадян на продажі побутової техніки. Також повідомлялося про те, що шахрайка ошукала переселенця пенсіонера та намагалася виїхати за кордон.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору