Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Представилася співробітницею банку: у Дніпропетровській області затримали шахрайку, яка ошукувала людей

У Жовтих Водах жінка ошукала людей. Шахрайка представлялась співробітницею банку та дізнавалася реквізити й секретні дані картки, після чого списувала потерпілих кошти. Поліція затримала жінку та повідомила про підозру.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на поліцію Дніпропетровської області.

6 червня, підозрювана зателефонувала 45-річному жителю міста Жовті Води та представилась співробітницею банку. Потім, дізналась реквізити й секретні дані картки. Після цього отримала доступ до рахунку чоловіка та списала гроші.

Наступного дня, аналогічним способом жінка ошукала ще одного жителя міста. Цього разу вона запропонувала 33-річному чоловіку збільшити ліміт його банківської картки. Дізнавшись реквізити та пін-код банківської картки, переказала гроші на власний рахунок.

29 червня, за погодженням з Жовтоводською окружною прокуратурою жінці повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України.

Раніше ми писали, що у Дніпропетровській області серійна шахрайка ошукала переселенця пенсіонера та намагалася виїхати за кордон. Писали також, що шахрай ошукав людей на продажі одягу в інтернеті.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору