Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В боях на Донеччині загинув співробітник «АрселорМіттал Кривий Ріг»

1 листопада під час боїв із ворогом загинув стрілець-помічник гранатометника Геннадій Городицький. Серце захисника зупинилося в населеному пункті Водяне Донецької області. У цивільному життя чоловік працював електромонтером цеху мереж і підстанцій «АрселорМіттал Кривий Ріг».

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

У бійця залишилася неповнолітня донька та два дорослих сини. А на початку повномасштабного вторгнення народилася онучка.

«Разом з Геннадієм ми працювали дев’ять років, – згадує начальниця зміни ЦМП Світлана Кабицька. – Він перейшов до нашого цеху з департаменту автоматизації технологічних процесів. Разом з колегами з оперативної ремонтної бригади Геннадій Городицький ремонтував устаткування наших підстанцій та електромереж. Дуже складна робота, але не було такого виробничого завдання, яке б Геннадій не виконав. Професіонал, універсальний фахівець, людина чесна, добра, чуйна, справедлива… Його загибель – страшна втрата для родини, для цеху, для нас всіх».

Висловлюємо щирі співчуття рідним, друзям, колегам загиблого воїна.

Раніше Інформатор повідомляв, що помічнику Залужного подарували “вибуховий подарунок”, від якого він загинув у свій день народження. Також ми писали, що минулого тижня стало відомо про загибель на фронті криворіжців: Олександра ПортянкоМихайла ДурандінаДмитра ТерепиВасиля ДроздаІгоря Кучугурного, Костянтин Кузьменко.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору