Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Під час жорстких боїв на Запорізькому напрямку загинув штурмовик та працівник “АрселорМіттал Кривий Ріг”

Михайло Дурандін з Кривого Рогу пішов захищати Україну від ворога влітку 2023 року. Після мобілізації він поповнив лави однієї з десантно-штурмових бригад ЗСУ. На жаль, 24 жовтня Михайло загинув під час боїв на Запорізькому напрямку. Чоловік загинув через два тижні після свого 41-річчя.

Трагічну звістку повідомили на сторінці Первинної організації ПМГУ ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» у  facebook,- передає Інформатор.

Михайло Дурандін працював на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг”. У 2006 році, після закінчення університету, його спочатку взяли стажером – помічником майстра. Але за рік стажування він успішно підтвердив свою кваліфікацію, і вже сам працював майстром.

“Ця звістка стала справжнім шоком для нашого колективу, – розповідає виконуючий обов’язки начальника дільниці дробарно-сортувальної фабрики шахтоуправління з підземного видобутку руди гірничого департаменту ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг» Юрій Веремєєв, який був безпосереднім керівником загиблого Героя. – Ми знали Михайла, який працював у нас майстром, як дуже позитивну людину, життєрадісну, активну, що має дар заряджати своїм позитивом інших, легко викликати до себе прихильність, довіру навіть після недовгого спілкування завдяки своїй доброзичливості. Звістка про його загибель так всіх нас вразила, що, навіть, у чоловіків-колег наверталися на очі сльози. Мабуть, не дарма кажуть, що клята війна забирає найкращих”.

На підприємстві чоловік знайшов свою другу “половинку”. Він одружився з колегою, працівницею ДСФ, Оксаною і незабаром у подружжя народився син. У листопаді цього року хлопчині виповниться шість років.

Попрощалися з Михайлом Дурандіним 2 листопада у Кривому Розі.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким загиблого Героя.

Раніше Інформатор писав про те, що в боях на Донеччині загинув боєць і працівник Південного ГЗК з Кривого Рогу та колишній заступник командира полку патрульної поліції Кривого Рогу підполковник Роман Рибалко.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору