Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

На Запорізькому напрямку загинув металург з Кривого Рогу

В бою у селі Роботине Запорізької області загинув працівник “АрселорМіттал Кривий Ріг” Костянтин Кузьменко. Серце захисника зупинилося 29 жовтня. У цивільному життя чоловік працював котельником в цеху металоконструкцій Ливарно-механічного заводу.

Повідомляє Інформатор із посиланням на пресслужбу “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Він завжди першим приходив на допомогу кожному, згадують колеги про нього. Колеги захисника впевнені, що і на фронті Костянтин теж був серед перших.

«Спогади про Костянтина Кузьменка лише світлі та добрі, – говорить начальник зміни ЦМК Максим Сизов. – Це була чуйна людина. В роботі – профі, якому можна було довірити найскладніші завдання. Він міг дати влучну пораду, одразу поспішав допомогти не словом, а конкретною справою, підтримував кожного у важкі хвилини. Дуже любив тварин, і для них завжди знаходив час. Дуже складно уявити та повірити вірити у те, що Костянтин більше не прийде до нашого цеху. Але він житиме в пам’яті кожного з нас».Висловлюємо щирі співчуття родині та друзям захисника.

Раніше Інформатор повідомляв, що помічнику Залужного подарували “вибуховий подарунок”, від якого він загинув у свій день народження. Також ми писали, що минулого тижня стало відомо про загибель на фронті криворіжців: Олександра Портянко, Михайла Дурандіна, Дмитра Терепи, Василя Дрозда, Ігоря Кучугурного,

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору