Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Стало відомо про загибель на фронті бійця і працівника “АрселорМіттал Кривий Ріг”, який вважався зниклим безвісти

З 8 квітня криворіжець Максим Кожевніков вважався зниклим безвісти. На жаль, стало відомо, що герой загинув у боях поблизу Авдіївки Донецької області. У цивільному житті чоловік працював на підприємстві “АрселорМіттал Кривий Ріг”.

Про це повідомляє Інформатор.

Максим Кожевніков віддав ремонтній справі понад 10 років. Останнє його місце роботи – фасонно-чавуноливарний цех Ливарно-механічного заводу, в якому він працював вибивальником відливок.

Колеги згадують захисника, як спокійну та міцну духом людину. Максим виконував фізично важку роботу, але завжди був у гарному настрої, підтримував колег поряд.

“Він був авторитетом у колективі, адже завжди до будь-якої справи підходив виважено та відповідально. Мав гарну родину і дуже вболівав за волю та незалежність нашої країни. Тому одним з перших, ще у березні 2022 року став до лав Тероборони. Це було його рішення, як справжнього патріота та захисника. Загибель Максима – це вагома втрата не лише для рідних, а й для всього цеху. Ми завжди пам’ятатимемо нашого героя», – говорить Генадій Давиденко, начальник ФЧЛЦ.

Щирі співчуття родині, колегам та побратимам загиблого захисника.

Вічна шана та пам’ять Герою!

Раніше ми розповідали, що під Бахмутом загинув санітар-стрілець з Криворізького району. Також ми писали, про загибель під Бахмутом гранатометника з Дніпропетровської області.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору