Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В футбол можна грати й однією ногою: бійця-оптиміста виписали з лікарні Дніпра

На Бахмутському напрямку бійцю Дмитру відірвало ногу до коліна на міні. Він витягував пораненого побратима з мінного поля. У лікарні Дніпра йому зробили операцію та виписали з лікарні.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на генерального директора в Дніпропетровській Обласній Клінічній Лікарні ім. Мечникова Сергія Риженка.

Дмитру 43 роки. Проживає у Фастові Київської області. Воював ще у 2014-2015 роках, а потім поїхав працювати в Голландії. Після повномасштабного вторгнення рф на українські землі, повернувся на Україну, щоб її захищати.

2 листопада, на апараті ШВЛ, з великою крововтратою Дмитра доставили до лікарні імені Мечникова. Бійцю одразу провели операцію. Вже сьогодні Дмитро проситься додому.

“Я везунчик, поряд було десятки мін, які забрали життя моїх кращих друзів. А весною я обов’язково пограю в футбол з сином Матвієм, йому зараз 12”, – посміхаючись, каже Дмитро.

Вже завтра Дмитро їде доліковувались до Києва.

Раніше ми розповідали, що у Дніпрі врятували бійця і він знову повернувся на передову. Писали, що у лікарні Дніпра врятували бійця, у якого обгоріло 90% поверхні тіла та що у лікарні Дніпра врятували військового з тяжким пораненням голови.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Євгенія Глубінок

 

Нагору