Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

В апеляційному суді Дніпра намагалися оскаржити рішення щодо запобіжного заходу патрульному, який вчинив стрілянину у Дніпрі

29 серпня, у Дніпрі на перехресті проспекту Івана Мазепи та вулиці Авіаційної було чутно постріли. Чоловік, який їхав на  Jaguar та був зупинений поліцією напав на патрульних, через що один із поліцейських застосував вогнепальну зброю. Чоловік помер на місці події. Кіровській районний суд Дніпра обрав патрульному запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на патрульну поліцію Дніпропетровської області, 19 вересня у приміщенні Дніпровського апеляційного суду відбувся розгляд апеляційної скарги Дніпропетровської обласної прокуратури на ухвалу Кіровського районного суду від 31.08.2023, щодо обрання патрульному, який стріляв, запобіжного заходу.

Після кількох годин слухань, колегія суддів залишила без змін попереднє рішення — застосовано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту до 30 жовтня 2023 року.

Раніше Інформатор писав про те, що дівчині, яка чинила опір поліцейським, обрали запобіжний захід та про те, як відреагував мер Дніпра на стрілянину у місті та дії поліцейських.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу і України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг.

Альона Свірідова

Нагору