Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

У Дніпрі патрульний стріляв у чоловіка: хлопчик із салону Jaguar фільмував все на телефон

У вівторок, 29 серпня, у Дніпрі на перехресті проспекту Івана Мазепи та вулиці Авіаційної було чутно постріли. Попередньо, чоловік з Jaguar напав на патрульних, через що один із поліцейських застосував вогнепальну зброю. Чоловік помер на місці події.

Патрульних відсторонили на час розслідування. Тим часом з’явилося відео інциденту. Його знімав хлопчик з автівки. Відео виклали в Telegram-каналі політика і екснардепа Ігоря Мосійчука, – повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Дніпро.

Одразу зазначимо, що на відео не видно, як і з чого почався інцидент. Судячи з відео, в салоні Jaguar знаходилося щонайменше чотири людини: чоловік, жінка, а також двоє хлопчиків. Хто з дорослих знаходився за кермом – наразі невідомо.

Патрульні намагаються витягти жінку з авто. Вона кричить, що їй боляче і не виконує накази поліцейських. Пручається і чоловік, який сидить поруч. В цей час хлопчики, які сидять позаду, знімають усе на телефони.

Патрульним вдалося витягти жінку з авто, проте вона все ще пручалася і не давала себе затримати. В цей час вийшов з авто і чоловік, він напав на патрульного. Поліцейські застосували сльозогінний газ, розпочалися дві бійки: жінка з патрульною та чоловік з патрульним.

Один з хлопчиків в цей час вийшов з авто, продовжив знімати і сказав: “Тато, давай”. В цей час чоловік повалив патрульного на землю. Поліцейський піднявся, дістав табельну зброю і зробив три постріли. Після цього чутно лише крики дітей та жінки, а чоловік вже лежав на землі і не рухався.

Відео 18+

Якщо відео не відображається – його можна переглянути у Telegram-каналі за посиланням.

 

 

 

 

Нагору