Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Бидло – хоч на Jaguar, хоч на «запорожці» – завжди залишається бидлом, – Борис Філатов прокоментував стрілянину у Дніпрі

Вся країна почала обговорювати про відео зі стріляниною у Дніпрі. З цього приводу висловив свою думку Олексій Білошицький. Та Борис Філатов також прокоментував цю ситуацію на підтримку поліцейських.

Про це повідомляє Інформатор за посиланням на Бориса Філатова.

Ви знаєте, що я завжди називаю речі своїми іменами, і часто критикую деяких «правоохоронців». Але є базові речі. Ніхто і ніколи не має права зневажати, хапати чи взагалі якось тягти свої руки до людини в формі, яка знаходиться при виконанні своїх службових обовʼязків. Тому в цій ситуації я цілковито на боці патрульних поліцейських. Міська влада Дніпра надасть всебічну моральну підтримку цим патрульним, а також їхнім рідним та колегам.

А ще я хочу сказати, що за час цієї війни я проїхав тисячі кілометрів по всій Україні. Мене десятки разів зупиняли на різних блокпостах – поліція, військові чи Нацгвардія. Дивилися документи, оглядали машину, просили відкрити багажник, фотографували його вміст. Подекуди ставили дурнуваті питання. Та жодного разу я не «качав права» та не розповідав, що я – великий начальник. Я просто виконував вказівки людей в формі. А потім сідав собі в авто, і далі спокійно їхав.

І ще одне. Припиніть писати про «власника елітного авто». Немає різниці, яку машину водить людина. Не треба збуджувати низинні почуття натовпу, примішуючи до ситуації ще й класову ненависть. Бо бидло – хоч на Jaguar, хоч на «запорожці» – завжди залишається бидлом.

Раніше ми розповідали, що Білошицький відповів на хейт з приводу застосування зброї патрульним у Дніпрі. Писали, що стали відомі подробиці стрілянини у Дніпрі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору