Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Стрілянина у Дніпрі: дівчині, яка чинила опір поліцейським, обрали запобіжний захід

29 серпня в одному із районів Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили авто. На вимогу вийти із авто водій та пасажири відмовились. Сталася бійка, під час якої поліцейський застрелив чоловіка. 15 вересня обрали запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Тепер дівчина має знаходитися вдома з 21-ї години до 7-ї години ранку. Про це йдеться на сайті поліції Дніпропетровської області, – передає Інформатор.

Нагадаємо, 12 вересня слідчі ГУНП в Дніпропетровській області вручили фігурантці повідомлення про підозру за ч. 2 ст. 342 (Опір представникові влади, працівникові правоохоронного органу та ін.) Кримінального кодексу України.

Крім того, у залі суду підозрювана свою вину не визнала. Вона зазначила, що правоохоронці не пред’явили посвідчення і вона вважала, що це можуть бути і не  поліцейські. Адже чоловік, з яким вона знаходилася у машині ділив майно з колишньою дружиною і дівчина думала, що це можуть бандити.

Раніше Інформатор писав про те, як відреагував мер Дніпра на стрілянину у місті та дії поліцейських. Також ми публікували відео стрілянини у Дніпрі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Нагору