Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Жінці яка була у  Jaguar під час нападу на патрульних у Дніпрі повідомили про підозру

29 серпня в одному із районів Дніпра двоє патрульних поліцейських зупинили авто, в якому перебували чоловік, жінка та неповнолітні діти. На вимогу вийти із авто водій та пасажири відмовились. Сталася бійка, під час якої поліцейський застрелив чоловіка.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на поліцію Дніпропетровської області, 12 вересня жінці, яка знаходилася у салоні Jaguar та приймала безпосередню участь у конфлікті, повідомлення про підозру за за опір поліцейському.

31 серпня перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький опублікував відео, на якому видно, що 23-річна жінка з цієї ж машини напала на патрульну. Вона обхопила її зі спини та тримала, поки чоловік штовхав поліцейського.

В рамках досудового розслідування тривають слідчі дії, судова медична експертиза та інші слідчі заходи для встановлення всіх обставин правопорушення, вчиненого 29 серпня щодо патрульних поліцейських. За результатами можлива додаткова кваліфікація.

Раніше Інформатор писав про те, як відреагував мер Дніпра на стрілянину у місті та дії поліцейських та про те, що стали відомі подробиці стрілянини у Дніпрі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також Viber, і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору