Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

З’явилося відео з боді-камер поліцейського, який вбив чоловіка у Дніпрі: хто все ж таки був за кермом Jaguar

У вівторок 29 серпня, у Дніпрі патрульні зупинили авто Jaguar, керманич якого порушив ПДР. На місці водія знаходилася жінка. Правоохоронець тричі вистрілив у чоловіка, який вибіг з авто поводився агресивно і побив його напарницю. Правомірність дій правоохоронця буде встановлювати ДБР. 

Відео з боді-камер опублікував перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький.

На відео також видно, що під час порушення ПДР, за кермом знаходився саме загиблий. Коли ж патрульні зупинили Jaguar, на місці водія знаходилася жінка.

Чоловік і жінка зухвало ображали правоохоронців. Після чого, патрульні намагалися дістати жінку із салону. В цей час чоловік вибіг з авто, перекинув через себе патрульного і вдарив кулаком жінку-правоохоронця. Після цього патрульний зробив три постріли нападнику в спину. Від отриманих поранень він помер на місці.

На час слідства, правоохоронця відсторонили від роботи.

“Повага — суб’єктивна позиція однієї людини щодо іншої, визнання гідності особистості, почуття пошани до будь-кого.

Повага є однією з найважливіших вимог моральності, що має на увазі таке ставлення до людей, у якому практично визнається гідність особистості.

Взаємна повага це дуже важливо для співіснування з іншими людьми (батьки, брати та сестри, партнер), і ми повинні чесно практикувати це все життя, щоб мати гармонійне життя в суспільстві.

Повага — це цінність, яку вивчають вдома, під час батьківства та впродовж усього навчального етапу. Характеристиками поваги є уважність, вдячність, визнання, чесність і ввічливість щодо іншої людини.

Взаємна повага є фундаментальною цінністю в сучасному суспільстві, особливо в суспільстві, заснованому на таких суттєвих цінностях, як демократія та свобода: воно передбачає повагу різноманітності ідей, думок, ідеологій, вірувань тощо”, – написав Білошицький.

Мер Дніпра рзіко відреагував на стрілянину у Дніпрі, подробиці читайте – тут. Також Інформатор показав відео, яке знімали діти, що знаходилися в салоні Jaguar.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору