Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

ЗСУ взяли Бахмут в напівоточення – Ганна Маляр

Чутки про втрату ЗСУ контролю над Бахмутом залишилися тільки чутками та непорозумінням. Напроти, хоча у місті тривають жорстокі бої за кожну вулицю та будинок, можна казати про певний успіх українських військових.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на заступника міністра оборони України Ганну Маляр, ворогу не вдалось оточити Бахмут і вони втратили частину панівних висот довкола міста.

Тобто, просування українських військ у передмісті по флангах, яке і зараз триває, дуже сильно ускладнює ворогу знаходження у Бахмуті.

Наші війська взяли місто у напівоточення, що дає можливість підрозділам ЗСУ знищувати ворога. Тому, ворогу, у тій частині міста яку він контролює, доводиться оборонятись.

Наші оборонці зберігають контроль над промисловими та інфраструктурними об‘єктами та приватним сектором Бахмута у районі «Літак».

Раніше Інформатор писав про те, що українські військові захопили понад 10 ворожих позицій на околицях Бахмута та про те, що у Дніпропетровську область евакуювали 400 корів з під Бахмута.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору