Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Українські військові захопили понад 10 ворожих позицій на околицях Бахмуту

Українські військові, всупереч обставинам та неймовірному спротиву росіян, захопили понад 10 ворожих  позицій на північних та південних околицях Бахмуту. Наші хлопці діють на межі надлюдських можливостей. Діють твердо, рішуче і професійно. 

Про це Інформатор довідався з telegram каналу заступниці Міністра оборони України Ганни Маляр.

Як пише Маляр: “Наші підрозділи за сьогоднішній день захопили більше десяти ворожих позицій на півночі та півдні околиць Бахмута та зачистили значну площу лісового масиву в районі Іванівського. Взято в полон ворожих солдат з різних частин.

Всупереч всім обставинам.
Коли неймовірне ймовірно.
Хто знає реальні обставини і знаходиться зараз там, розуміє всю гостроту ситуації.
Це коли 1 метр по складності виконання завдань вартує 10 км…

В самому Бахмуті дуже гаряче. Ворог зібрав там усі сили і намагається просуватись, знищуючи все на своєму шляху. Тривають запеклі бої.

Командувач Сирський тримає ситуацію під контролем. Аналізує, планує, приймає рішення.
Як і мусить бути, справжній бойовий генерал з військом у найгарячіші моменти.

Поруч з ним вміло керують підпорядкованими військами бригадні генерали Богомолов і Гнатов. Вони реалізовують загальний задум операції.

Завдяки продуманому плануванню командування та миттєвій реакції на дії ворога, стійкості та мужності наших воїнів, станом на зараз противник не може оточити місто та досягти гучної перемоги на цьому напрямку”.

Раніше Інформатор писав про те, що у Дніпропетровську область евакуювали 400 корів з під Бахмуту та про те, що вагітна жінка провела понад пів року у підвалі у Бахмуті.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

 

Нагору