Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Російські бійці втекли з-під Бахмуту: у ЗСУ підтвердили слова очільника ПВК “Вагнер” Пригожина

Зранку, 9 травня, ватажок ПВК “Вагнер” Пригожин записав чергове відео, в якому звернувся до путіна, назвавши його “дідусем”. Він наголосив на відсутності боєприпасів та сказав, що розповість усю правду про ситуацію на фронті, якщо не відновлять постачання. Також Пригожин зазначив, що бійці 72-ї окремої мотострілецької бригади зс рф втекли з поля бою оголивши фронт завширшки майже 2 кілометри і глибиною 500 метрів. Це підтвердили у ЗСУ.

Повідомляє Інформатор з посиланням на Інформатор Україна.

Командування третьої окремої штурмової бригади ЗСУ 9 травня підтвердило факт втечі з позицій під Бахмутом одного з підрозділів окупантів, які воювали у складі 72-ї окремої мотострілецької бригади ЗС РФ.

Наші захисники подякували за розголос їхніх досягнень під Бахмутом, та додали, що окрім живої вони знищили кілька складів боєприпасів ворога, міномети та БМП, і не один.

“Офіційно. Повідомлення Пригожина про втечу 72-ї окремої мотострілецької бригади зс рф з-під Бахмута та “500 трупів” росіян, які там залишились, – відповідає дійсності”, – зазначили військові.

У 3-й ОШБр уточнили, що за дві доби штурмовики у складі тактичної групи “Азов” ліквідували 64 окупанта, серед яких є і “вагнерівці” і поранили – 87. Також п’ятеро окупантів взяли у полон.

Нагадаємо, що “вагнерівці” складають більшу частину окупантів, які намагаються захопити Бахмут. Саме тому він дозволяє собі критикувати владу зта вказувати на недоліки в армії. Раніше Пригожин навіть заявляв про “вихід” з Бахмуту та передачу позицій “кадирівцям”.

Нагадаємо, раніше Пригожин заявляв, що виведе вагнерівців з України і відправить в Африку. Також Інформатор розповідав, який контингент воює у ПВК “ваганер”.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі пишіть нам у Facebook.

Олена Шевченко

Нагору