Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Для пікніка: готуємо курячі крильця на мангалі

Сезон дощів завершився. На термометрах близько +27 градусів. Час вирушати на пікніки з друзями на свіжому повітрі.

Для такого випадку Інформатор пропонує рецепт смажених на мангалі курячих крилець. Спробуйте їх приготувати й аналог з відомого ресторану швидкого харчування вам їсти точно не захочеться.

Курячі крильця, смажені на мангалі

Продукти

  • Куряче крило — 1 кг;
  • Соус соєвий — 100 мл;
  • Мед — 2 ст.л;
  • Часник — 3 зубчики;
  • Олія рослинна — 2 ст.л;
  • Сіль, перець — за смаком.

Приготування

  1. Добре промийте м’ясо і приберіть зайву вологу паперовими рушниками.
  2. Для маринаду просто змішайте до однорідності мед, соєвий соус, пропущений через прес часник, сіль, перець і олію.
  3. Покладіть у нього крильця і дайте просочитися їм близько кількох годин.
  4. Смажте крильця на мангалі приблизно 30-35 хвилин з обох боків.

Подавати їх найкраще з овочами.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати гострі курячі крильця за рецептом Скарлетт Йоханссон та про те, як приготувати курячі крильця запечені у пиві.

Дізнавайтеся головні новини Кривого Рогу та України на Telegram каналі Інформатор Кривий Ріг

Альона Свірідова

Нагору