Приготування пиріжків із зеленню досить просте і може стати доброю ідеєю для простої закуски, пікніка або швидкого перекусу. Начинка з яєць, черемші, щавлю і зеленої цибулі додає випічці ніжний і оригінальний смак.
Пиріжки з листкового тіста – апетитна несолодка випічка, яку можна подавати гарячою або холодною на закуску, – пише Інформатор.
Інгредієнти:
- Листкове тісто дріжджове – 400 г
- Яйця – 4 шт.
- Черемша – 100 г
- Щавель – 100 г
- Зелена цибуля – 50 г
- Сіль – за смаком
- Перець чорний мелений – за смаком.
Спосіб приготування:
Для начинки три яйця зваріть круто протягом 10 хвилин. Охолодіть, очистьте і наріжте невеликими кубиками.
Зелень переберіть, помийте, обсушіть і дрібно наріжте. Змішайте яйця із зеленню, посоліть, поперчіть і перемішайте.
Розморожене тісто викладіть на посипану борошном поверхню. Наріжте квадратами приблизно 10×10 см. На половину кожного квадрата покладіть начинку, візьміть за один куточок і згорніть навпіл трикутником. Краї тіста ретельно защипайте.
Викладіть пиріжки на деко і змастіть яйцем. Випікайте у розігрітій до 180°C духовці протягом 12-15 хвилин до появи золотистого кольору.
Раніше ми розповідали, як приготувати німецький пивний суп. Також писали, як приготувати теплий салат з яловичини і баклажанів та ліниву піцу на тостовому хлібі.
Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.
Євгенія Глубінок
![](https://kr.informator.ua/wp-content/uploads/2022/10/logo_informat_site-01.png)