Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Чоловіки на Range Rover на дніпропетровських номерах слухали посеред Львову лєпса і отримали повістки

8 травня у Львові стався конфлікт через пісні григорія лєпса. Чоловіки слухали їх з автомобіля Range Rover з дніпропетровськими номерами. Після початку повномасштабного російського вторгнення лєпс взяв пропутінську позицію та активно підтримує вбивства українців. 

Про це повідомляє Інформатор Кривий Ріг за посиланням на Інформатор Дніпро.

До чоловіків підійшов перехожий та зробив зауваження. Однак пасажир на прохання вимкнути музику лєпса почав хамити та намагався вибити з рук чоловіка мобільний телефон. А водій автівки спитав у львів’янина: “А якби твоя музика була в зоні політичних конфліктів?”. Ситуація набрала стрімкого резонансу в соціальних мережах.

Чоловік не розгубився та пішов до патрульної поліції, яка стояла неподалік. Однак у цей момент молодики з Range Rover встигли припаркувати авто на інше місце та пішки втекли вулицями Львова.

“Я написав заяву у поліції. Проте, як мені пояснили, це лише дрібне хуліганство, і максимум – це адміністративна відповідальність”, – сказав чоловік.

Автомобіль молодиків правоохоронці затримали. Згодом у мережі з’явилося відео, на якому один із хлопців вибачився за свою поведінку.

У пресслужбі патрульної поліції у Львівській області повідомили, що за кермом знаходився 26-річний мешканець Донецької області, а агресивно поводив себе 20-річний мешканець Одеси. У відділку поліції хлопець отримав протокол за хуліганські дії. Після проведення поліцейськими усіх дій молодики та їхні пасажири отримали повістки від військових.

Слухали російську музику в центрі Львова

Раніше ми розповідали, що хто в Україні має право вручати повістки до військкомату та де. Писали, що скільки чоловіків виїхали з України за рік війни і яка відповідальність на них чекає.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору