Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо ліниву піцу на тостовому хлібі

Що робити, якщо гості прийшли зненацька, а в холодильнику тільки сир, ковбаса та тостовий хліб? Пропонуємо не готувати канапки, а зробити просту піцу нашвидкоруч. Ви можете обрати варену ковбасу, шинку, сервелат чи інші види м’яса для начинки, додати улюблені трави та спеції. 

Якщо хочете здивувати гостей, тоді цей рецепт для вас, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Хліб тостовий, скибка – 6 шт.
  • Ковбаса салямі – 100 г
  • Твердий сир – 150 г
  • Сир чеддер – 80 г
  • Помідори – 70 г
  • Приправа «Італійські трави» – за смаком.

Спосіб приготування:

Наріжте ковбасу тонкими кружальцями.

Помийте помідори та наріжте маленькими кубиками.

Сир чеддер та твердий сир натріть на крупній тертці. Твердий сир розділіть на дві рівні частини.

У суху форму викладіть 6 шматочків тостового хліба, посипте тертим твердим сиром. Зверху викладіть ковбасу та помідори, посипте спеціями. Притрусіть рештою сиру та чеддером.

Випікайте піцу в розігрітій на 180 градусів духовці протягом 15 хвилин.

Раніше ми розповідали, як приготувати перлину української кухні – качану кашу. Писали, як приготувати морквяний кекс з апельсиново-вершковою глазур’ю та морозиво за рецептом Лесі Українки.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг, а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору