Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Для сезону риболовлі та пікніків: як приготувати щуку за рецептом Миколи Гоголя

З початком тепла все більше криворіжців прагнуть виїхати з міста на риболовлю чи на дачу. І якщо звичайні шашлики вже надоїли, а рибалкам пощастило спіймати щуку, є шанс поласувати улюбленою стравою геніального українського письменника Миколи Гоголя.

Інформатор пропонує рецепт щуки у казані за рецептом Миколи Гоголя
Продукти

  • Листя дуба
  • Щука
  • Оцет
  • Вода

Приготування

Одразу скажемо, що так приготувати можна й щуку заморожену. Звичайно, якщо її правильно розморозити, але найсвіжіша, щойно з річки риба, буде набагато смачнішою.

Сам процес приготування дуже простий.

  1. Викладіть дубове листя на дно котла. Зверху покладіть очищену раніше і розрізану на середні шматочки щуку.
  2. Розведіть в очищеній воді 2 столові ложки оцту і залийте рибу. За бажанням можна додати трохи цукру, щоб зробити смак пікантнішим.
  3. Накрийте казан кришкою і готуйте страву близько 20-30 хвилин до готовності.

Раніше Інформатор писав про те, як приготувати курячий шашлик на сковороді та про те, як приготувати козацький обід з простих продуктів.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Альона Свірідова

Нагору