Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Легкий перекус: готуємо котлети із цвітної капусти

Ці котлетки є чудовою альтернативою традиційним картопляним або м’ясним котлетам і є смачним і оригінальним способом вживання цвітної капусти. Усього за кілька кроків у вас будуть хрумкі зовні та м’які всередині закуски.

Дуже прості в приготуванні, смачні та легкі, ці котлетки із цвітної капусти ідеально підходять як закуска або оригінальний смачний обід, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • Цвітна капуста – 500 г
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Борошно пшеничне – 150 г
  • Твердий тертий сир – 50 г
  • Панірувальні сухарі – 150 г
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Олія соняшникова рафінована – за смаком

Спосіб приготування:

Відваріть розділену на суцвіття цвітну капусту 10-15 хвилин у киплячій підсоленій воді. Злийте воду, перекладіть у миску і добре розімніть виделкою.

З’єднайте яйця і тертий сир. Додайте борошно, приправте сіллю і перцем і спочатку перемішайте виделкою. Тепер потроху додавайте панірувальні сухарі і все перемішуйте, поки не отримаєте однорідну суміш.

Сформуйте котлетки, злегка притиснувши їх, і поступово обваляйте в панірувальних сухарях. Обсмажуйте на розігрітій з олією сковороді до золотистої скоринки.

Раніше ми розповідали, як приготувати крафіни з корицею. Писали, як приготувати суп зі шпротами та як приготувати кунжутне бурфі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору