Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Східні солодощі: готуємо кунжутне бурфі

Кунжутне бурфі – це традиційна індійська насолода. Готувати її дуже просто, але смак виходить таким, що його складно описати словами. Солодко, але не приторно. Приготуйте ці чарівні ласощі для вашої родини.

Приготуйте ці чарівні ласощі, кожен шматочок якого буквально тане в роті, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • 200 г вершкового масла
  • 100 г кунжуту
  • 100 г сухого молока
  • 75 г цукрової пудри

Спосіб приготування:

Розтопи олію в сковороді з товстим дном. Додай кунжут і на середньому вогні доведи його до золотистого кольору. Стеж, щоб олія не пригорала. Чим довше триматимеш кунжут на сковороді, тим більш насиченим вийде смак у десерту.

Зніми суміш з вогню, остуди до кімнатної температури, всип у неї сухе молоко та цукрову пудру.

Розмішай і розклади за формами.

Помістіть форму в морозилку. Через 30–60 хвилин можна діставати та насолоджуватися дивовижним смаком вершкових домашніх цукерок!

Раніше ми розповідали, як приготувати хруставки зі сливовим варенням. Писали, як приготувати м’ясний рулет із картопляною начинкою та як приготувати котлети без м’яса з грибами.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору