Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Готуємо м’ясний рулет із картопляною начинкою

Запечений м’ясний рулет — це справжня класика, яку завжди готують як для сімейної вечері, так і для святкових подій. М’ясний рулет із картопляною начинкою виходить смачним та дуже апетитним на вигляд.

Вам знадобиться готове картопляне пюре. Його можна зварити заздалегідь, – пише Інформатор.

Інгредієнти:

  • М’ясний фарш – 400 г
  • Картопляне пюре – 300 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Сіль – за смаком
  • Перець чорний мелений – за смаком
  • Приправа до фаршу – за смаком
  • Олія соняшникова – 30 мл

Спосіб приготування:

Цибулю й моркву почистьте й помийте. Цибулю дрібно наріжте, моркву натріть на грубу тертку. Обсмажте овочі на олії протягом 5-7 хвилин, час від часу помішуючи.

Фарш посоліть, поперчіть, додайте спеції та перемішайте. Аркуш фольги змастіть олією і викладіть на нього тонким шаром фарш. Зверху розподіліть пюре і пасеровані овочі.

За допомогою фольги згорніть фарш з начинкою в рулет. Обгорніть його фольгою, краї загніть і викладіть у форму для запікання. Помістіть у розігріту до 180°C духовку і випікайте 50-60 хвилин.

Дайте готовому рулету трохи охолонути. Потім акуратно зніміть фольгу і наріжте його скибочками.

Раніше ми розповідали, як приготувати готуємо котлети без м’яса з грибами. Писали, як приготувати готуємо грибний плов та як приготувати пиріг з моцарелою.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору