Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

З ранку хмари вкриють небо: прогноз погоди у Кривому Розі на 31 березня

31 березня, хмари вже з ранку вкриють небо, і похмура погода триматиметься у Кривому Розі до кінця дня. Без опадів. Початок дня буде холодніше. Але пізніше протримається холодна погода.

Інформатор розповідає, температура повітря на ранок буде -1 градус, удень +8, увечері +10. Вологість повітря 36 – 87%. Атмосферний тиск 752 мм. Вітер південно-західний, 2-6 м/с.

Народний прогноз погоди

31 березня вшановується пам’ять святителя Кирила, архієпископа Єрусалимського. У народі святителя називали Кирило – “дери полоз”, тому що з цього часу дороги псувались. Якщо до цього дня прилітало багато лебедів, весна буде теплою. З цього дня розпочинаються ранні грози, раннє квітування кульбаби. Якщо на схилах пагорбів з’являються перші квіти кульбаби, значить початок квітня буде теплим.

Раніше ми розповідали, що українці почали вносити добровільні страхові внески до майбутньої пенсії. Писали, які прем‘єри фільмів чекають на криворіжців у кінотеатрах міста та у Кривому Розі створили петицію щодо поваги до містян у маршрутних таксі.

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Євгенія Глубінок

Нагору