Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

«Реклама продуктів на похоронному листі від Дніпропетровського військкомату»: ворог запустив нову ІПСО

Ворог запустив інформаційно-психологічну операцію у Facebook. Вона направлена на розпалювання ворожнечі та агресії в українському суспільстві. В соцмережах з’явився пост: «Дніпропетровський військкомат» сповістив про загибель бійця листівкою-рекламою продуктів». Але це виявилося фейком, який створили і розповсюдили росіяни.

Повідомлення зафіксували і спростували у Центрі стратегічних комунікацій, – передає Інформатор з посиланням на групу “Стоп Фейк Дніпро”.

Росіяни прикріпили до листа-оповіщення про загибель воїна ЗСУ рекламу продуктів та товарів зі знижками. Після цього «майстри фотошопу» написали посаду з мільйоном помилок, починаючи від «військкоматів», яких в Україні вже не існує, закінчуючи тим, що автор «занурився в шок».

Звичайно, пост – фейковий. Так росіяни продовжують тиснути морально та психологічно на українців. Тож не ведіться на провокації ворога! Будьте уважні!

Підроблений росіянами похоронний лист

Вкид ворога у Facebook

Пости у соцмережі

Раніше Інформатор писав про те, що ворожі ЗМІ “знищили” в Україні танк, якого ще немає на полі бою та про те, що ворожі ЗМІ видали вантажівку за HIMARS

Підписуйтесь на Telegram канал Інформатор Кривий Ріг , а також у Viber і дізнавайтеся першими про головні новини міста.

Олена Шевченко

Нагору