Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Протягом доби криворіжцям радять обмежити перебування на вулиці

Весна у Кривому Розі розпочалася не зі свіжого повітря. У місті очікуються несприятливі метеорологічні умови ІІ ступеня. Це означає, що шкідливі речовини погано розсіюються і накопичуються у приземному шарі атмосферного повітря.

Тому з 9-ої ранку 1 березня до 9-ої ранку 2 березня чутливим групам населення радять обмежити своє перебування на відкритій місцевості, – передає Інформатор із посиланням на Екомоніторинг Кривого Рогу.

До чутливих груп населення відносяться люди, які страждають на серцево-судинні захворювання та захворювання органів дихання, а також літні люди, вагітні та діти.

А підприємствам, організаціям та установам – забруднювачам атмосферного повітря, нагадують, що треба скоротити викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря, задля зменшення приземних концентрацій забруднюючих речовин, що визначені дозвільними документами.

Раніше Інформатор повідомляв, що річка Саксагань знаходиться у «критичному» стані. Також ми писали, чи вплинула пожежа на “АрселорМіттал Кривий Ріг” на якість повітря у місті.

Олена Шевченко

Нагору