Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Видерли гроші біля банкомату: у Кривому Розі влаштували погоню за грабіжниками

У Кривому Розі грабіжники захотіли легких грошей і напали на літнього чоловіка біля банкомату. Вони вдарили його і відібрали гроші, які він зняв з картки. Патрульні отримали орієнтування на нападників і одразу вирушили на пошуки.

Повідомляє Інформатор із посиланням на поліцію Дніпропетровської області та патрульну поліцію.

28 лютого в Металургійному районі 63-річний криворіжець зняв гроші з банкомату, аж раптом на нього напали двоє невідомих, вдарили його по голові, відібрали гроші, банківську картку, забігли до маршрутного таксі та поїхали з місця.

Орієнтування, яке патрульні отримали від потерпілого, інспектори негайно передали в радіоефір.

Під час пошуків, на вулиці Тбіліській поліцейські помітили вказаний транспортний засіб та зупинили його. В салоні авто патрульні виявили схожих за описом двох чоловіків, які помітно нервували, щойно побачили поліцейських.

Під час перевірки громадян, в одного з них патрульні виявили грошові кошти. Потерпілий впізнав одного з нападників, ним виявився 36-річний криворіжець.

Чоловіка затримали, а гроші вилучили. 29 лютого йому повідомили про підозру пограбуванні.

Підозрювані у пограбуванні

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі затримали рецидивіста, який зламував гаражі. Також ми писали, що чоловік пограбував дівчину біля автобусної зупинки у Покровському районі.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору