Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Часто травмувалися вдома: у Кривому Розі соцслужба може відібрати дітей у горе-батьків

Служба у справах дітей Центрально-Міського району перевірила умови проживання дітей, які опинились у складних життєвих обставинах. 29 лютого працівники соцслужби завитали до родини, де двоє дітей  живуть в неналежних умовах, в антисанітарії. До того ж діти часто травмувалися перебуваючи вдома.

 Повідомляє Інформатор із посиланням на Службу у справах дітей виконкому Центрально-Міської районної у місті ради.

Працівники лікарні повідомили соцслужбі про часті випадки травмування дітей, через недбале ставлення батьків. Перевіривши оселю де мешкають діти, служба у справах дітей готує проект рішення виконкому про відібрання дітей від батьків.

“Наразі особливої уваги потребує родина, в якій виховується 2 малолітніх дітей, де батьки не здійснюють належний догляд за дітьми. Умови проживання дітей вкрай незадовільні. За повідомленням КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги №6» Криворізької міської ради малолітні діти неодноразово травмувалися за місцем мешкання, у зв’язку з недбалим доглядом батьків”, – йдеться у повідомленні.

Будинок родини

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі школярка написала про самогубство у телеграм і вистрибнула з вікна. Також ми писали, що у Покровському районі у матері відібрали двох дітей.

Олена Шевченко

Нагору