Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Антисанітарія та безлад: соцпрацівники завітали до горе-матері двох дітей у Центрально-Міському районі

У Кривому Розі небайдужа жінка звернулась до служби у справах дітей, бо переживала за дітей сусідської родини. Мати не доглядали за своїми дітьми, чим самим ухилялася від своїх батьківських обов’язків. 

Повідомляє Інформатор із посиланням на Службу у справах дітей виконкому Центрально-Міської районної у місті ради.

Фахівці завітали до родини, яка опинилась у складних життєвих обставинах. На момент перевірки вдома знаходилась мати та її двоє дітей.

Горе-матері роз’яснено чинне законодавство України щодо виховання і утримання дітей, попереджено про адміністративну відповідальність за ухилення від виконання батьківських обов’язків, передбаченою ст. 184 КУпАП. Дітей поставлено на облік в службі у справах дітей виконкому районної у місті ради, з метою подолання кризової ситуації, що склалася в родині.

“Звертаємо увагу мешканців Центрально-Міського району, до служби у справах дітей виконкому районної у місті ради можна зателефонувати за номером 0675603916 та повідомити про батьків, які схильні до вживання спиртних напоїв, та належним чином не виконують батьківські обов’язки”, – пишуть фахівці у справах дітей.

Олена Шевченко

Нагору