Інформатор Кривий Ріг

ТРЕШ

Написала про самогубство у месенджері: подробиці трагедії у Кривому Розі, де померла школярка

Вранці 28 лютого Кривий Ріг сколихнула трагічна подія. Школярка вистрибнула з вікна 8-го поверху будинку на Ювілейній. Перед цим дівчинка написала у телеграм, що збирається вчинити самогубство. 

За попередньою інформацією, перед тим як стрибнути з вікна загибла дівчинка розповіла про свої плани у телеграмі. Свої речі дитина заповіла знайомим. Останнє повідомлення вона написала близько 9:30, після чого вчинила суїцид, – передає Інформатор.

Сусіди кажуть, що навіть не могли уявити собі, що дівчинка може таке учинити. “Вона була завжди з посмішкою, завжди весела. Завжди привітається. Була розумничкою”, – розповила жінка, яка мешкає неподалік.

Під час трагедії матері дівчинки не було вдома. А коли дівчинка впала на землю, то була ще жива. Медики близько 40 хвилин намагалися реанімувати дитину, але школярка померла у кареті “швидкої”.

Зазначимо, в Україні діє гаряча лінія, куди можуть звернутися саме діти та поскаржитися на свої проблеми: 096 039 22 58; 099 198 57 95; 063 558 12 82.

Джерело: “Перший міський“.

Раніше Інформатор повідомляв, що у Кривому Розі жінка випала з вікна 5-го поверху. Також ми писали, що жінка з 5-річною дитиною випала з 12-го поверху. 

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Олена Шевченко

Нагору