Інформатор Кривий Ріг

ЖИТТЯ

Накрили покривалом та вивезли: у Кривому Розі на Східному зникли дві собаки

У Кривому Розі продовжується протистояння між мешканцями та бездомними собаками. Іноді люди діють не зовсім розумно. І тоді виходить, що хотіли. як краще, а вийшло, як завжди.

Як повідомляє Інформатор з посиланням на відому зоозахисницю Анастасію Іванову, на зупинці “Східний 3” жили дві собаки, добрі, мирні та зовсім не агресивні. Місцеві мешканці їх стерилізували, вакцинували, доглядали. І ось одного разу хтось спіймав їх, накрив покривалами та вивіз у невідомому напрямку.

Дівчина не може зрозуміти, навіщо. На цьому місті вже з’явилися нові собаки, не вакциновані та нестерилізовані. Вони можуть оселитися на вже вільній території. Чи сподобається таке “сусідство” тим, хто боровся, за словами зоозахисниці, “з двома місцевими тюленчиками”, не кажучи вже про те, скільки грошей було витрачено на їх стерилізацію та вакцинацію.

“Нема вже слів…
Так їх шкода…

Якщо у вашому районі з’явилися дві чорні товстушки – ми їх заберемо назад, буду вдячна будь-якій інформації” – звертається Настя до криворіжців.

Раніше Інформатор писав про те, що волонтери з Дніпра розшукують власників собак, яких евакуювали з Херсонщини. Також повідомлялося про те, що песик, якого залишили на кладовищі у Кривому Розі, знайшов нову родину.

Читайте нас у FacebookTelegram та Viber 

Стали свідком надзвичайних ситуацій у Кривому Розі, пишіть нам у Facebook

Альона Свірідова

Нагору